Ochrana osobních údajů

Zásady práce s vašimi údaji


Lidmila Maršálková (e-shop Upřímný triko)
IČ 5684447, DIČ CZ9057190912
Sídlem Kytlická 862/6, 190 00 Praha 9
zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Úřad městské části Praha 9
 
Provozujeme e-shop na webových stránkách www.uprimnytriko.cz


Pro prodej zboží provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.


Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)
 
I. Zpracování osobních údajů

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo. Své preference můžete kdykoliv jednoduše změnit prostřednictvím tohoto odkazu.


Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.
 
Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací atp.).
 
Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.
 
Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění naší služby a poté 10 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

 

Newslettery (obchodní sdělení)

Pokud jste nakupující zákazník a potvrdili jste odběr marketingových sdělení, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek.
 
Na základě jakého právního důvodu?

Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.
 
Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

10 let od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: ahoj@uprimnytriko.cz
 
II. Kdo se k datům dostane?

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy Shopify (společnost Shopify International Ltd., Haddington Road, Dublin 4, D04 XN32 Ireland)
  • společnosti podílející se na expedici zboží (Mail Step a. s. ,Do Čertous 2760/10, Praha 9 – Horní Počernice, 193 00, IČ: 61859109, DIČ: CZ61859109, Zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 2887)
  • společnosti podílející se na expedici plateb (Stripe, Inc., 354 Oyster Point Boulevard, South San Francisco, California, 94080, USA)
  • poskytovatel e-mailingové služby (ECOMAIL.CZ, s.r.o., Na Zderaze 1275/15, Praha 2, 120 00, IČO: 02762943, DIČ:, CZ02762943, Spisová značka: C 223183, vedená u Městského soudu v Praze)
  • poskytovatel notifikačních e-mailů „Hlídací pes“ (Restock Alerts: https://restock-alerts.com/privacy-policy)
 
Vaše osobní údaje se dále mohou dostat k těmto dalším subjektům:
  • Fakturoid s. r. o. (Fakturoid s.r.o., V Pláni 532/7 142 00 Praha – Lhotka, IČO 04656679, DIČ CZ04656679, jsem@fakturoid.cz)
  • cz za účelem generování a zasílání dotazníků spokojenosti s nákupem v rámci programu Ověřeno zákazníky
 
Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

 

III. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.
 
Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto podmínky jsou účinné od 1. 1. 2022